diumenge, 25 d’abril del 2021

 

TALLER DE ESCRITURA: Técnicas y temas del oficio – La biografía – Parte 1  de 3

 

 

LA BIOGRAFIA

 

 No hi ha res més important que conèixer la nostra pròpia història i la de la nostra família per poder així valorar la història de la resta de personatges i fets del món , molts dels quals ens identifiquen com a comunitat, com a cultura i com a membres d'una societat plural. 

 Per això i a partir de les biografies de científics i científiques i de dones i homes més o menys coneguts, hem treballat la biografia en els cursos de 4t, 5è i 6è.

 Entenem per biografia " El conjunt de dades i esdeveniments històrics que conformen la vida d'una persona, així com el llibre o text on l'autor explica la vida d'una persona".

A partir d'aquí hem organitzat un concurs per a tots aquells infants que voluntàriament han decidit participar-hi i s'han donat unes bases i una informació per a dur-les a terme.

 

El concurs ha estat tot un èxit i hi han participat un total de 58 alumnes mitjançant pòsters, lapbooks, treballs escrits, artístics, digitals...

Ha estat molt complicat triar uns guanyadors perquè a l'escola tots i totes ho són. Han mostrat ganes, interès i il·lusió i això és el que creim.

 Per aquest motiu tots els infants han rebut, com a obsequi a la feina feta, una llibreta on començar a escriure la seva pròpia biografia i s'han regalat 5 lots especials per a 5 de les creacions. 

 Enhorabona a tots i totes! 

Seguiu així!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada